CONSULTANȚĂ IT

CONSULTANȚĂ IT LA ACHIZIȚIE

Vrei echipamentul necesar activităţii tale la costuri optime?

Nu apela la sfatul cunoscuţilor sau al “binevoitorilor” pentru a te dota cu cele necesare desfăşurării activităţii. De cele mai multe ori te vei alege cu echipament inadecvat.

Poţi să achiziţionezi un computer în valoare de câteva mii de euro, dar care să nu îndeplinească condiţiile minime cerute de activitatea ta. Sau poţi să cumperi echipament de la o firmă care nu oferă garanţie sau o oferă prin terţi. Nu te baza pe noroc în astfel de cazuri – siguranţa informaţiilor tale este mai preţioasă decât diferenţa plătită pentru un sistem adecvat. Dacă aceasta există, pentru că de cele mai multe ori sistemul necesar costă mai puţin decât cel pe care eşti dispus să-l achiziţionezi la sfatul acelor “binevoitori”.

Nici imprimantele nu se abat de la acest clişeu. Poţi să fii tentat să achiziţionezi o imprimantă ieftină, dar apoi să cheltuieşti pe consumabile foarte mult; nici imprimanta cea mai scumpă nu este de cele mai multe ori cea mai bună soluţie, necesitând o mentenanţă sporită. Cel mai bine este să apelezi la un specialist IT care să determine cu precizie necesităţile tale şi să-ţi ofere cea mai bună soluţie, astfel încât eficienţa echipamentului să fie maximă.

Contactează-ne, iţi vom analiza necesităţile şi-ţi vom prezenta soluţiile cele mai bune. Împreună vom conveni asupra celei ce va fi achiziţionată, astfel încât să te servească cel mai bine şi să te coste cât mai puţin.

CONSULTANȚĂ SOFTWARE

Software-ul este unul dintre cele mai delicate subiecte ale domeniului IT. De la sistemul de operare și configurarea optimă a acestuia pentru echipamentul tău până la soluții de protecție antivirus, de la programe office până la codecuri și playere multimedia, este nevoie de cunoștințele și mai ales de experiența unui specialist. Un software adecvat și corect configurat poate face un calculator vechi sa funcționeze mai bine decât unul de ultimă generație, îngreunat de un software greșit ales sau instalat.

Costul software-lui este un alt subiect important, uneori un program mai puțin costisitor sau chiar gratuit, dar bine configurat, corespunzând mai bine cerințelor utilizatorului decât unul scump dar insuficient adecvat acestora.

În funcție de necesitățile tale îți putem oferi cele mai bune soluții pentru a avea calitatea și performanța optimă în raport cu prețul programelor achiziționate.