SERVICII IT

Serviciile pe care le oferim au menirea să te degreveze de tot ceea ce înseamnă probleme sau neplăceri cauzate de latura IT a afacerii tale. Achiziţia de echipament inadecvat, calculatoare blocate, reţea inoperabilă, software insuficient, imprimante rămase în pană de toner sau cerneală – sunt aspecte care nu trebuie să intervină în desfăşurarea activităţii tale. De aceea alegerea echipamentului nu trebuie făcută “după ureche”, iar întreţinerea lui trebuie să aibă un caracter preventiv.

Consultanţii noştri îţi pot analiza necesităţile şi propune soluţiile optime. Iar personalul care intră în contact cu aparatura din birou trebuie să fie suficient de instruit pentru operarea acesteia cu minim de efort şi în condiţii de siguranţă, lucru pe care îl au în vedere programele noastre de training.

Noi te ajutăm să cumperi exact ce ai nevoie – echipament şi programe – la preţul corect, iar pe bază de abonament să menţii achiziţia în parametrii optimi de funcţionare, să ţii pasul cu cerinţele prin adaptarea continuă a acesteia şi să-i prelungeşti durata de funcţionare. În plus, prin externalizarea acestor servicii IT eşti scutit de cheltuieli suplimentare generate de un departament IT sau chiar de un angajat specializat, dar şi de cheltuieli inutile cauzate de alegerea şi mentenanţa improprie a echipamentului, în cazul inexistenţei consilierii de specialitate.