RECOMANDĂRI

Îți putem configura și construi un sistem care să corespundă necesităților tale la cel mai bun raport calitate-preț. De la cel mai ieftin sistem, în jurul a 700 RON, până la cele mai performante, de peste 10.000 RON, există o plajă imensă unde se încadrează și computerul pe care ți-l dorești, la prețul corect, fară facilități de care nu ai nevoie și care ar costa în plus, totodată capabil să facă față cerințelor pe care ni le precizezi.

Găsești aici câteva recomandări pentru cele mai comune sisteme, corespunzând celor mai des întâlnite utilizări ale calculatorului:

Office – pentru lucrul la birou, redactare documente, acces internet în scop lucrativ, stocare date etc.

Multimedia – pentru vizualizare conținut multimedia, filme – inclusiv HD, acces internet în scop educațional – conținut flash, HD, streaming, interconexiune cu alte aparate multimedia (TV, DVD și BLU-RAY player etc), dar și pentru jocuri fara conținut grafic complex.

Gaming – optimizat pentru majoritatea celor care doresc sa foloseasca computerul pentru cele mai noi jocuri, inclusiv online, dar și pentru editare foto-video, vizualizare conținut HD etc.

Extrem – performanță maximă pentru cei mai împătimiți jucători.

De menționat că în recomandările noastre nu intră cele mai ieftine și nici cele mai scumpe produse de pe piață, raportul calitate-preț fiind foarte defavorabil înspre cele 2 extreme.
Pentru performanțe optime apelează la serviciile noastre de configurare, instalare software și optimizare a funcționării computerului achiziționat. Ai parte de un discount major pentru serviciile aferente echipamentului achiziționat prin intermediul nostru!